april 13, 2018 - 2:34 e m

Utvärdering Paralympics 2018: “Extremt nöjd”

Under fredagen den 13 april utvärderades Paralympics 2018 och det var idel positiva tongångar. “Jag är väldigt nöjd med feedbacken och samtidigt vet vi att vi kan bli ännu bättre till kommande spel”. 

Under fredagen den 13 april samlades den Paralympiska truppen på Scandic Victoria Tower för att utvärdera Paralympics i PyeongChang för drygt en månad sedan. Stora delar av truppen och truppledningen var på plats för att återkoppla och berätta om sina erfarenheter från Sydkorea.

– Jag är väldigt nöjd med dagens utvärdering som vi gör för att kunna kvalitetssäkra och utveckla vår organisation till kommande spel, säger truppchefen Niclas Grön.

Under dagen presenterades bland annat en enkätundersökning som ledare och aktiva fyllt i efter Paralympics och som nu sammanställdes och presenterades. Det var idel positiva svar på enkäten med kommentarer som:

“Fantastisk sammanhållning trots fyra grupperingar”
“Truppledningen var fenomenal”
“Underbar stämning under hela Paralympics”
“Otroligt bra, känns som medicinskas insatser förlängde mitt liv”. 

– Att få så här fin återkoppling ger oss ett bra facit över att vi är på rätt väg i det vi gör. Det ger oss väldigt mycket energi att fortsätta utveckla organisationen inför kommande spel, säger Grön.

I och med fredagens utvärdering lämnas den Paralympiska facklan vidare till sommarspelen i Tokyo 2020 som har ledarträff redan under lördagen för att kicka igång arbetet.

Nyhetsarkiv