maj 20, 2020 - 12:19 e m

Succélägret redo för omstart

Vårens Start Your Impossible Camp-läger tvingades ställa in på grund av coronapandemin. Men nu är äntligen höstens datum spikade. “Vi längtar redan efter att få starta upp igen”.

Coronapandemin har fått de flesta idrottsläger, tävlingar och evenemang att ställa in. Så även vårens och sommarens planerade Start Your Impossible Camps. Men nu är äntligen nya datum fastställda.

– Vi ser verkligen fram emot kommande läger. Abstinensen att träna tillsammans är stor och vi hoppas verkligen att alla är lika taggade som vi, säger Stefan Jansson som är rekryteringsansvarig på Parasport Sverige.

Redan nu är anmälan öppen till kommande läger i Eskilstuna 25-27 september. Anmälan och mer info om lägret hittar du här:


START YOUR IMPOSSIBLE CAMP I ESKILSTUNA – KLICKA HÄR


Start Your Impossible Camp är ett läger för dig som är intresserad av att testa någon ny parasport eller fortsätta utvecklas i din befintliga parasport. Under varje år arrangeras sex stycken olika läger runt om i Sverige för att få tjejer, killar, barn, unga och vuxna med en funktionsnedsättning att ta steget in i idrotten oavsett ambitionsnivå.

– Vi vill få fler personer med funktionsnedsättning in i idrotten och föreningslivet. Dessa läger är en fantastisk möjlighet till språngbräda rakt in i det dagliga föreningslivet, säger Jansson.

Höstens datum att skriva ner i kalendern:

Läs mer om lägret här: Start Your Impossible CampFölj oss på Facebook precis som tusentals andra:


Nyhetsarkiv