december 7, 2017 - 3:43 e m

Stor glädje bland de åtta paralympierna som ingår i Podiumprogrammet.

“Jag blev så himla glad och upplyft mentalt när jag fick höra om Podium”, säger Louise Etzner Jakobsson.
Åtta särksillt utvalda paralympier som under sitt senaste Paralympisk tog minst en medalj ingår nu i “Podium”. Lanseringen skedde under tisdagen och glädjen bland de åtta aktiva var påtaglig.

– Jag blev så himla glad och upplyft mentalt när jag fick höra om Podium. Det betyder väldigt mycket ekonomiskt och det blir lite lättare att fokusera på sin idrott, säger dubbla bronsmedaljören, Louise Etzner Jakobsson.

– En stor överraskning och verkligen jättekul. Jag tror att det kan ge betydligt bättre förutsättningar för min satsning mot Tokyo. Riktigt spännande, säger Joackim Norberg, silvermedaljör i Rio de Janerio.

De som ingår i Podiumprogrammet är följande aktiva:
Anna-Carin Ahlquist
Emil Andersson
Linus Karlsson
Maja Reichard
Joackim Norberg
Karl Forsman
Louise Etzner Jakobsson
Zebastian Modin

Nyhetsarkiv