oktober 15, 2019 - 8:59 f m

Reportage: Ripa berättar om skräckskadan

Skadan hotade inte bara karriären.
– Det var så pass illa att jag inte visste om jag skulle kunna återgå till ett aktivt liv igen.

Under ett träningsläger på Mallorca i november 2018 fick Helene Ripa en obehaglig smärta i båda armarna. Det hon inte visste var att smärtan skulle vara starten på ett av hennes tuffaste år någonsin.

– När jag fick diagnosen om att det var flera diskbråck i nacken och att det eventuellt kunde bli en operation fick jag panik. Jag ville inte att någon skulle vara inne och rota i min nacke. Vad skulle följderna bli om den misslyckades?

Läs hela reportaget i Parasportmagasinet: 


Fakta om Parasportmagasinet

Parasportmagasinet har funnits sedan 1974 och har sedan dess haft en betydande roll för parasport i Sverige. Här berättas historierna om medaljerna under Paralympics, om eldsjälarna i den lokala idrottsföreningen och allt annat om parasport som du inte visste att du ville veta.

Vill du få en påminnelse när ett nytt nummer har kommit ut? Maila till redaktionen@parasport.se

Magasinet ges ut fyra gånger om året. Den digitala upplagan är helt kostnadsfri.

Nyhetsarkiv