juli 10, 2019 - 9:43 f m

Olsson inför Wimbledon: “Allt måste vara 100 procent”

Stefan Olsson går in i Wimbledon som regerande mästare. Nu gäller det att försvara titeln, eller rättare sagt- titlarna. För Stefan Olsson är inte bara regerande mästare från 2018, han vann även 2017.

Det blev en något trevande start på Wimbledonresan för Stefan Olsson. Tåg- och taxiproblem ställde till det vilket gjorde att han missade sitt flyg till London. Det ordnade däremot upp sig ganska snabbt och bra för den delen, Stefan kom med ett senare flyg och ankomsten till London blev endast några timmar senare än planerat.

Med två vinster i följd har Stefan Olsson chansen att bli historisk genom att ta tre Wimbledon på raken. Något som endast en Svensk lyckats med tidigare, Björn Borg som har fem raka.

En fakta som Olsson är fullt medveten om, men inte känner en jättepress av och skrattar bort alvaret något.
– Haha ja det klart, men det gäller att spelet stämmer och att allt är 100 procent. Inte bara att någon del är bra, utan som sagt så måste allt vara 100 procent.  

Hur långt från 100 procent är du idag?
–Inte fullt där, men det kommer. Jag får köra in mig på gräs nu inför matcherna och det känns bättre och bättre! Sa Stefan Olsson med en vecka kvar till spel.

Wimbledon spelan mellan 11 och 14 juni.
Imorgon, torsdag 11 juli kl.11.00, spelas första matchen för Olsson och det är dubbelpartnern Joachim Gerard från Belgien som står på andra sidan nätet.

Nyhetsarkiv