april 24, 2020 - 2:48 e m

Ny partner: Hallvarsson&Halvarsson

Vi hälsar en av Sveriges största kommunikationsbyråer, Hallvarsson&Halvarsson, välkomna till oss.

Hur kommer det sig att det var just parasporten som ni valde att engagera er långsiktigt i?
– Parasporten är unik i det att den främjar friskare individer, bygger ett socialt sammanhang men också är otroligt spännande i de prestationer och tävlingar som finns på elitnivå.  

Det ska bli otroligt kul att bidra till att parasporten får de förutsättningar som krävs för att fler ska kunna börja idrotta.

Samuel Danofsky, Executive Director,

Ni gör dessutom detta pro-bono? Det finns många goda ändamål, varför just detta?
– Det är just det att vi vet att parasport är bra för både individer och för samhället. De som ägnar sig åt parasport mår inte bara bättre utan tenderar också att bli mer aktiva i samhället och bidra i form av arbete, utbildning och forskning – något som gynnar hela Sverige. 

Samuel Danofsky, Executive Director, svarar på frågorna om att nu vara en del av svensk parasport.

Vad ser ni mest fram emot med detta samarbete?
– Det är så mycket men det ska bli otroligt kul att bidra till att parasporten får de förutsättningar som krävs för att fler ska kunna börja idrotta. Vårt fokus kommer ligga på att se till att svensk parasort når ut med sina budskap till fler målgrupper och att fler blir medvetna om parasporten, vilka förutsättningar som behövs och att de får upp intresset för våra parasportstjärnor. 

Vad anser ni är den största vinsten för er att samarbeta med Sveriges Paralympiska Kommittée? Vad kan ni lära er av detta?
– För oss innebär det att vi får engagera oss i något som har verkligt stor samhällsnytta. Förutom att vi kommer lära oss mer om parasport och hur idrottsvärlden fungerar så tror jag framförallt att vi kommer bli inspirerade av de prestationer som genomförs inom parasporten och att vi får en insikt om att mer är möjligt än vad man tror.

Nyhetsarkiv