april 2, 2019 - 9:15 e m

Neuman vs. Kasperi i korvätartävling

Andreas Neuman hade tröttnat på att förlora tävlingar i Vinnarskallar, då utmanade han Per Kasperi i en korvätartävling mellan programmet riktiga tävlingar.

Vinnarskallar gillar att vinna och hatar att förlora. Andreas Neuman är inget undantag och berättar i tv-programmet att han tröttnat på att förlora tävlingar på Gran Canaria. Då kom den briljanta idén om att utmana landslagskollegan Per Kasperi i en korvätartävling när idrottarna hade vilotid mellan de andra tävlingarna.

– Jag har kommit sist i så många tävlingar nu. Så jag kände att jag var tvungen att göra någonting själv för att ändra på det, sa Andreas Neuman i programmet.

En hungrig Per Kasperi accepterade utmaningen och framför ögonen på de andra vinnarskallarna gjorde de två paraishockeyspelarna sig redo för att tävla. Neuman och Kasperi skulle på fyra minuter äta så många av de rosaröda korvarna som möjligt för att slippa förlora och ta emot förlustpriset: Att bada med kläderna på.

– Pers och Andreas relation är så rolig, de är precis som om de vore ett par. Det kan man nästan tro här inne också så som de beter sig. Det är jättesött, sa Marit innan tävlingen startade.

Korvätardomaren Lina Watz startade tävlingen, som inte blev en särskilt jämn tillställning. Neuman krossade Kasperi med siffrorna 9-6 i antalet ätna korvar. En vinst som firades med att göra förloraren Kasperi sällskap i poolen, med kläderna på.

– Det är alltid gött att vinna och det var gött att vinna Per i korvätartävlingen. Så är det, säger korvmästaren på gran Canaria 2019, Andreas Neuman.

Se när Neuman utmanar Kasperi i korvätartävling

Nyhetsarkiv