december 2, 2020 - 9:31 f m

Möt vår partner JYSK

1. Hej Daniel Persson, kommunikationschef på Jysk Svergie. Berättar om ert engagemang för parasporten.
– Vi har stöttat svensk parasport i många år och det är dels ett rent affärsmässigt beslut, dels något som ligger oss varmt om hjärtat eftersom vi vet hur stor skillnad vårt bidrag gör för de aktiva.

2. Vad är det som gör parasporten så speciellt?
– Det är en mäktig känsla att se aktiva inom paraidrotten skörda framgångar, inte minst mot bakgrund av alla utmaningar de ställs inför i sin karriär, inte minst ur ett strikt kommersiellt perspektiv. Det känns fantastiskt att kunna vara med och övervinna några av de hindren.

3. Vad ser ni mest fram emot tillsammans?
– Vår förhoppning är att forma ett tätt samarbete, som inte bara är en ekonomisk överenskommelse, utan där vi också hjälper till inom det vi kan bäst – att förbättra någons sömn vilket vi är övertygade om skulle kunna leda till ännu bättre prestationer för de aktiva. 

4. Vad anser ni är den största vinsten i samarbetet?
– Dels har vi ett välfungerande samarbete sedan många år, dels värmer det att vara en långsiktig partner och vara med och utveckla möjligheterna även för nästa generation paraidrottare, med förhoppningen att de ska kunna nå ännu längre än dagens aktiva.

5. Vad händer hos Jysk just nu och vad ser ni fram emot 2021?
– Hos Jysk laddar vi just nu för julhandeln. Det har varit ett utmanande år även för oss, men vi känner oss trygga i att kunna hantera den uppkomna situationen och att kunder och medarbetare känner sig trygga i våra butiker.

Nyhetsarkiv