maj 8, 2019 - 8:53 f m

Lina Watz vann tv-tittarnas hjärtan: “Stolt över mig själv”

Lina Watz förlorade finalduellen men vann tv-tittarnas hjärtan. 

Premiärsäsongen av Vinnarskallar har varit dramatisk för simmerskan Lina Watz. Det började med ambulanstransport redan under första programmet och avslutades med en finalrysare mot Aron Andersson. Däremellan tog hon sig igenom två elimineringsdueller.

– Jag är så stolt över mig själv. Jag har verkligen bara klöst mig kvar i den här tävlingen, sa hon efter finalduellen mot Aron.

Trots att den 22-åriga tävlingsskallen från Karlstad tillslut fick ge sig i finalen har hon under programmets gång blivit en riktig tittarfavorit.

– Det är alltid tråkigt att förlora men Aron är en värdig vinnare och det finns faktiskt ingen besvikelse just nu. Jag gav alltid allt och jag har gjort det under hela tävlingen.

På sin facebook-sida skriver hon såhär: 
“Vilken resa detta har varit! Jag är så glad och tacksam över att jag fick möjligheten att vara med i denna produktion. Det har varit bland det absolut roligaste, givande och mest utmanande jag har gjort och det är en upplevelse jag kommer bära med mig hela livet. Alla som har varit med och medverkat, både framför och bakom kameran, ni är helt fantastiska. Kan inte tänka mig ett bättre gäng att jobba med. Stort tack till er, stort tack till er som följt, hejat och hört av er och tack till @tv4 och @itvstudiossweden” 

Nyhetsarkiv