april 10, 2019 - 8:39 f m

Kompisarnas tuffa avsked: “Jättesorgligt”

Bästa kompisarna, Andreas Neuman och Per Kasperi, tvingades till duell i Vinnarskallar. Efter en svettig batalj var det Neuman som drog längsta strået. “Bättre match kunde det inte bli”.

Under säsongen av Vinnarskallar har tittarna fått se en stark vänskap mellan Andreas Neuman och Per Kasperi. De båda parahockeyspelarna har under sin tid i Vinnarskallar bjudit på många skratt och rackartyg. Senast i avsnitt fyra då Neuman utmanade Kasperi i korvätartävling.

TV: Neuman krossar Kasperi i udda utmaning

I avsnitt fem skulle dock den lättsamma och lekfulla korvtävlingen bytas ut mot duell och blodigt allvar.

– Det är jättesorgligt att packa väskorna. Vi vet att någon av oss inte kommer att komma tillbaka. Jag vill inte lämna och jag vill inte att Per ska lämna så det är jättetråkigt, säger Andreas Neuman i programmet.

Och det blev en duell som det slog gnistor om. Men efter en styrkedemonstration av rang var det Neuman som drog det längsta strået.

– Känns jättebra, bättre match kunde det inte bli. Men det är tufft att skicka hem per. Jag hade gärna sett att ha honom kvar.

Per Kasperi var såklart besviken efter förlusten men samtligt tacksam för sin tid i Vinnarskallar.

– Det har varit fantastiskt att få vara med och jag är evigt tacksam för chansen. Jag känner att jag har utvecklats och har fått testa mina gränser. Sen visat vem jag är. Det har varit en upplevelse som jag aldrig kommer glömma och det går inte riktigt beskriva med ord. Jag är jättetacksam.

Han passar även på att skicka med en hälsning till Andreas.

– Jag tror och hoppas att Andreas tar hem det här. Han är mångsidig och stark som en björn.

Se avsnittet här:

Nyhetsarkiv