Vår storsatsning på rekrytering

Start Your Impossible Camp är ett läger för dig som är intresserad av att testa någon ny parasport eller fortsätta utvecklas i din befintliga parasport. Under varje år arrangeras fyra stycken olika läger runt om i Sverige för att få tjejer, killar, barn, unga och vuxna med en funktionsnedsättning att ta steget in i idrotten oavsett ambitionsnivå.

Start Your Impossible Camp sker under ledning av engagerade och kunniga ledare med relevant och idrottsspecifik utrustning. Dessutom är våra största stjärnor på plats för att inspirera morgondagens paraidrottare. Vi vill skapa möjligheten att utöva sport tillsammans med andra i samma situation och få dessa individer att ta del av svensk parasport. Med hjälp av tät kontakt med de lokala klubbarna vill vi skapa en naturlig väg in i föreningslivet och en framtida idrottskarriär.

Välkommen till Start Your Impossible Camp

Kommande läger

ANMÄL DIG NU

17–19 mars, Start Your Impossible Camp – Gävle
Anmälan öppnar snart.

Senaste idrottshelgen: 11–13 november, Start Your Impossible Camp – Malmö
Bilder från idrottshelgen i Malmö.

Idrotter att testa

Idrotter

Vi erbjuder åtta till tolv idrotter att testa under varje läger med förhoppning att du ska hitta minst en idrott som du vill fortsätta utöva efter lägret. För att se vilka idrotter som finns att välja för just ditt läger ber vi dig klicka på lägret i rutan ovan.

Vi har tät kontakt med idrottsklubbar och kommer hjälpa dig att komma i kontakt med rätt person för att fortsätta träna efter lägret.

Ledare

Engagerade, kunniga och erfarna

Start Your Impossible Camp sker under ledning av engagerade och kunniga ledare med relevant och idrottsspecifik utrustning. Dessutom är våra största stjärnor på plats för att inspirera morgondagens paraidrottare.

Intresserad av att vara ledare? Kontakta Stefan Jansson.

 

Tack till Toyota

Stolt sponsor

Start Your Impossible Camp skulle inte vara möjligt utan Toyota som är stor samarbetspartner till dessa årliga rekryteringsläger. Tillsammans med Sveriges Paralympiska Kommitté vill Toyota bidra till att göra parasporten lika stor som den förtjänar. På alla plan. Toyota satsar långsiktigt för att skapa en bättre och bredare parasport i hela landet.

Kontakt

Stefan Jansson

Har du frågor om lägret kontakta Stefan Jansson som jobbar med rekrytering på Parasport Sverige och Sveriges Paralympiska Kommitté.

E-post: stefan.jansson@parasport.se
Telefon: 08-699 62 48