Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Start Your Impossible Camp – Malmö

november 11 @ 5:00 e m - november 13 @ 5:00 e m

Start Your Impossible Camp är ett läger där du chansen att testa olika idrotter under en och samma helg. Målet är att du ska hitta en eller flera idrotter som du gillar och att du efter lägret förhoppningsvis börjar utöva minst en idrott i en förening. Vi hoppas kunna ge dig de kontakter och förutsättningar du behöver för att detta ska bli möjligt och vi följer upp ditt deltagande efter avslutat läger.

Var: Malmö, mer info kommer.
När: 11 – 13 november 2022
Anmälan: Anmälan öppnar 15 augusti 
Inbjudan:
Kommer snart.


Huvudsponsor

Start Your Impossible Camp skulle inte vara möjligt utan Toyota som är stor samarbetspartner till dessa årliga rekryteringsläger. Tillsammans med Sveriges Paralympiska Kommitté vill Toyota bidra till att göra parasporten lika stor som den förtjänar. På alla plan. Toyota satsar långsiktigt för att skapa en bättre och bredare parasport i hela landet.  


Idrotter & idrottsarrangörer

Idrotter presenteras i augusti.

Tjej siktar för att skjuta bågskytte. Pojke med framrunningcykel på löparbana. Ung kille på brottningsmattan. Kvinna i rullstol spelar handboll.


Vidare information om lägret i Malmö

Ansvar
Under alla idrottsaktiviteter finns ledare på plats och hjälper dig. Däremot är tiden mellan aktiviteterna under eget ansvar, och yngre deltagare bör ha med sig en vårdnadshavare. Ledarna kan inte ta ansvar utanför aktiviteterna.  

Medföljare & assistenter
Du som behöver assistent eller ledsagare under lägret kan boka lunch, middag och övernattning via oss, direkt i anmälan. Under lägret har vi inga möjligheter att ordna med assistans och du behöver därför ordna med det själv. 

Ledsagning för dig med synnedsättning
Om du har en synnedsättning och själv inte har möjlighet ett ta med en ledsagare hjälper vi dig med detta. Ange behov av ledsagare direkt i anmälan. 

Parkering
Mer information kommer. 

Kost och logi
I våra paket har du möjlighet att boka lunch på lördag och söndag. Du kan boka middag på fredags- och lördagskvällen. För dig som reser långväga planerar vi att kunna erbjuda boende på hotell.

Avgifter
Alla avgifter faktureras via e-post upp till 30 dagar efter avslutat läger.

Olycksfallsförsäkring
Samtliga deltagare och ledare omfattas av vår gruppförsäkring hos Folksam under lägrets aktiviteter.


Kontakt

Kost & logi, registrering, profilkläder, fakturering
Carina Forslund
Sveriges Paralympiska Kommitté
carina.forslund@parasport.se
08-699 62 59

Detaljer

Börjar:
november 11 @ 5:00 e m
Slutar:
november 13 @ 5:00 e m
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Plats

Malmö
Malmö, Sweden + Google Map