Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Start Your Impossible Camp – Girl Edition

juni 7, 2019 - juni 9, 2019

Start Your Impossible Camp – Girl Edition

OBS! Endast för tjejer. 
Missa inte premiären av Start Your Impossible Camp – Girl Edition i Stockholm. Detta är ett läger som alla andra rekryteringsläger med namnet Start Your Impossible Camp. Det unika med det här lägret är att det endast är för tjejer. Vi, Sveriges Paralympiska Kommitté, vill med det här lägret få fler tjejer att få upp ögonen för parasport och i sin tur starta sin resa in i idrottsvärlden.

Anmälan är nu stängd.

Nästa läger hittar du HÄR.


Upplägg

Start Your Impossible Camp är ett läger för dig som och är intresserad av att testa någon ny parasport eller fortsätta utvecklas i din befintliga parasport. Under varje år arrangeras sex stycken olika läger runt om i Sverige för att få tjejer, killar, barn, unga och vuxna med en funktionsnedsättning att ta steget in i idrotten oavsett ambitionsnivå.
OBS! Detta lägret är endast för tjejer. 

Idrotterna utgår från Farstahallen, Farstaängsvägen 3
Boende på Scandic Talk, Mässvägen 2, Älvsjö

Vi erbjuder idrott inom följande skadeklasser: (R) för dig med rörelsenedsättning | (S) för dig med en synnedsättning | (I) för dig med en intellektuell funktionsnedsättning.

Idrotter:

Rullstolsbasket (R) | Rullstolsrugby (R) | Parahandboll (I) | Boccia (R) | Bordtennis (R, I) | Cirkelgym (R, S, I) | Simning (R, S, I) | Rullstolstennis (R) | Yoga (R, S, I) | Segling (R) | RaceRunning (R) | Goalball (S) | Judo (S) | Innebandy (I) | Golf (R, I) | 5-a-side (S)

Tiderna för incheckning och registreringen på fredagen samt avslut på söndagen är fasta för att du som deltagare lättare ska kunna planera din resa till och från Stockholm. Övriga tider för de olika idrotterna kan komma att justeras.

Fredag
16:00-18:00 Incheckning och registrering
18:15-19:00 Välkomstträff
19:00-20:00 Middag
20:00-21:00 Föreläsning

Lördag
07:00-08:30 Frukost (Gäller dig som bor på hotellet)
09:00-18:15 Idrottspass inkl lunchpaus
19:30-20:30 Middag

Söndag
07:00-08:30 Frukost
09:00-16:00 Idrottspass inkl lunchpaus
16:00 Avslut

Idrottsgrupper: Presentation av gruppindelningen kommer att göras på plats där alla deltagarna får ett schema med tider och platser för respektive idrott.


Priser

Deltagare

Deltagarpaket 1
Paketet inkluderar två middagar, två luncher och två frukostar samt del i dubbelrum på hotell från fredag till söndag.
Pris: 800 kronor

Deltagarpaket 2
Paketet inkluderar två middagar, två luncher och två frukostar samt enkelrum på hotell från fredag till söndag.
Pris: 1200 kronor

Deltagarpaket 3
Paketet inkluderar två middagar, två luncher och två frukostar.
Pris: 400 kronor

Medföljare/assistent

Hotellpaket
Paketet inkluderar två middagar, två luncher och två frukostar samt del i dubbelrum på hotell från fredag till söndag
Pris: 1730 kronor

Måltidspaket
Paketet inkluderar två middagar, två luncher och två frukostar
Pris: 680 kronor

T-shirt
För våra deltagare ingår en Start Your Impossible Camp T-shirt och som medföljare har du möjlighet att beställa en i samband med anmälan

Pris: 200 kronor

Betalning
Deltagaravgiften för lägret faktureras och betalningsvillkoren på fakturan är 7 dagar.


Transport

Möjlighet till transporthjälp mellan våra arenor och hotell finns men är begränsad och du behöver kunna förflytta dig till ett vanligt passagerarsäte. Vi kan hjälpa till med transporter om du kan sitta i ett vanligt säte i bilen och har en manuell rullstol.


Hotell

För er som reser och behöver övernattning så har vi förbokat rum på Scandic Talk som ligger på Mässvägen 2, 125 80 Älvsjö från fredagen den 7 juni till söndagen den 9 juni. Rummen vi bokat är standardrum samt ett begränsat antal tillgänglighetsanpassade rum för dig som verkligen behöver detta. Är du osäker på bredd på dörrar och om rummen fungerar för just dig så behöver du själv ta kontakt med Scandic Talk. Kontaktuppgifter till Scandic Talk finner du under rubriken kontaktuppgifter. Observera att rummen bokas via oss efter att du registrerat din anmälan och att du själv endast hämtar information om hotellet och rummens utformning.


Assistans/ledsagning

Under lägret har vi inga möjligheter att ordna med assistans/ledsagning och har du behov av detta behöver du ordna med detta själv. Kontakta oss för frågor och funderingar kring detta.


Kontakt

Stockholms Parasportförbund
Mikael Åkerberg
E-post: mikael.åkerberg@parasport.se
Telefon: 08-525 085 58

Eddie Björketun
E-post: eddie.bjorketun@parasport.se
Telefon: 08-525 085 56

Svenska Parasportförbundet & Sveriges Paralympiska kommitté
Stefan Jansson
E-post: stefan.jansson@parasport.se
Telefon: 08-699 62 48

Scandic Talk
E-post: scandic.talk@scandichotels.com
Telefon: 08-517 268 10

Om lägret

Start Your Impossible Camp är ett läger för dig som och är intresserad av att testa någon ny parasport eller fortsätta utvecklas i din befintliga parasport. Under varje år arrangeras sex stycken olika läger runt om i Sverige för att få tjejer, killar, barn, unga och vuxna med en funktionsnedsättning att ta steget in i idrotten oavsett ambitionsnivå. OBS! Detta lägret är endast för tjejer. 

Start Your Impossible Camp sker under ledning av engagerade och kunniga ledare med relevant och idrottsspecifik utrustning. Dessutom är våra största stjärnor på plats för att inspirera morgondagens paraidrottare. Vi vill skapa möjligheten att utöva sport tillsammans med andra i samma situation och få dessa individer att ta del av svensk parasport. Med hjälp av tät kontakt med de lokala klubbarna vill vi skapa en naturlig väg in i föreningslivet och en framtida idrottskarriär.

Detaljer

Start:
juni 7, 2019
Slutar:
juni 9, 2019
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,
Webbplats:
http://paralympics.se/impossible-camp/

Plats

Stockholm
Stockholm, Sverige + Google Map