Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Start Your Impossible Camp – Gävle

mars 17, 2023 - mars 19, 2023

Evenemang-navigering

Start Your Impossible Camps logotyp, Sveriges Paralympiska Kommittés logotyp och Toyota.

Start Your Impossible Camp är ett läger där du chansen att testa olika idrotter under en och samma helg. Målet är att du ska hitta en eller flera idrotter som du gillar och att du efter lägret förhoppningsvis börjar utöva minst en idrott i en förening. Vi hoppas kunna ge dig de kontakter och förutsättningar du behöver för att detta ska bli möjligt och vi följer upp ditt deltagande efter avslutat läger.

Var: Gävle.
När: 17 – 19 mars 2023
Anmälan: Öppnar snart.


Huvudsponsor

Start Your Impossible Camp skulle inte vara möjligt utan Toyota som är stor samarbetspartner till dessa årliga rekryteringsläger. Tillsammans med Sveriges Paralympiska Kommitté vill Toyota bidra till att göra parasporten lika stor som den förtjänar. På alla plan. Toyota satsar långsiktigt för att skapa en bättre och bredare parasport i hela landet.  


Idrotter & idrottsarrangörer

Tjej siktar för att skjuta bågskytte.Pojke med framrunningcykel på löparbana.Kvinna i rullstol spelar handboll.


Information om helgen

Ansvar
Under alla idrottsaktiviteter finns ledare på plats och hjälper dig. Däremot är tiden mellan aktiviteterna under eget ansvar, och yngre deltagare bör ha med sig en vårdnadshavare. Ledarna kan inte ta ansvar utanför aktiviteterna.  

Medföljare & assistenter
Du som behöver assistent eller ledsagare under lägret kan boka lunch, middag och övernattning via oss, direkt i anmälan. Under lägret har vi inga möjligheter att ordna med assistans och du behöver därför ordna med det själv. 

Ledsagning för dig med synnedsättning
Om du har en synnedsättning och själv inte har möjlighet ett ta med en ledsagare hjälper vi dig med detta. Ange behov av ledsagare direkt i anmälan. 

Parkering
Mer information kommer. 

Kost och logi
I våra paket har du möjlighet att boka lunch på lördag och söndag. Du kan boka middag på fredags- och lördagskvällen. För dig som reser långväga planerar vi att kunna erbjuda boende på hotell.

Avgifter
Betalning sker på plats med kort eller Swish. I undantagsfall kan vi fakturera. 

Olycksfallsförsäkring
Samtliga deltagare och ledare omfattas av vår gruppförsäkring hos Folksam under lägrets aktiviteter.


Paket och priser

Tack vare vår huvudsponsor Toyota är lägret subventionerat för dig som deltagare. Vårdnadshavare, medföljare, assistent eller ledsagare kan boka kost och logi till självkostnadsprisEventuella allergier anges i anmälan. I alla våra deltagarpaket ingår alla idrottspass du valt. Deltar du för första gången ingår en T-shirt speciellt framtagen för Start Your Impossible Camp (gäller deltagare). Denna kan beställas för både deltagare och medföljare direkt i anmälan. 

Priser kommer snart.


Kontakt

Kost & logi, registrering, profilkläder, fakturering
Carina Forslund
Sveriges Paralympiska Kommitté
carina.forslund@parasport.se
08-699 62 59

Idrotter och anmälan
Stefan Jansson
Sveriges Paralympiska Kommitté
stefan.jansson@parasport.se
08-699 62 48

Start Your Impossible Camps logotyp, Sveriges Paralympiska Kommittés logotyp och Toyota.

Detaljer

Start:
mars 17, 2023
Slutar:
mars 19, 2023
Evenemang Kategori: