mars 11, 2018 - 4:40 f m

Efter debuten: ”Nu vill jag bara upp och köra igen”

Aaron Lindströms debut I Paralympics är avklarad, det blev en 18:e placering för svensken som suktar efter mer. ”Det är teknikgrenarna som gäller” 

17 år och debutant i Paralympics. Trots det var det en något besviken Aaron Lindström som kom till den mixade zonen efter Super G-åket.

– Det var inte riktigt vad jag hade hoppats på. Jag fick inte fast skidorna ordentligt, jag vet inte om det är snön eller om det är jag det får vi analysera senare. Men såklart att det var riktigt kul att få komma ner och känna atmosfären och höra alla som hejade på en, säger han.

Med en tid på 1:31.77 och 6.94 sekunder efter segraren räckte det till en 18:e plats av 30 deltagande vilket är en allt annat än dålig placering för teknikspecialisten.

– Jag har inte lagt lika mycket fokus på Super G utan det är teknikgrenarna som gäller. Sen är det klart att man blir besviken när man känner att det hade kunnat gå bättre. Jag vill alltid prestera på topp men det funkar inte alltid och nu är det bara hem och ladda om batterierna inför fortsättningen.

Vad tar du med dig från din debut?
– Jag har fått prova på atmosfären både vid start och allting runtomkring så nu vill jag bara upp och köra igen. Nu ska jag hem och ladda inför de andra tävlingarna.

Se bilder från Lindströms debut: 

Paralympics 2018 Alpine Skiing

Läs mer:

“Jag vill visa världen att jag kan nå dit”
“Modins premiär gav mersmak”

Se även Adressändrings reklamfilm med Aaron

Nyhetsarkiv