mars 12, 2019 - 10:05 e m

“Alla blev nog imponerade av varandra genom hela inspelningen”

Ebba Einarsson var huvudperson i det andra avsnittet av TV4s Vinnarskallar. Den roddtävlande 19-åringen castades sist av deltagarna och tog med sig en hel del positiva erfarenheter från programmet.

Vad fick dig att tacka ja till programmet?

– Jag castades mycket senare än alla andra i programmet och fick reda på det en eller två månader före inspelningen. Men det fanns aldrig någonting som som sa “varför inte” i mig. Det kändes som en så otrolig erfarenhet.

Kände du någon av de andra deltagaran sedan tidigare?

– Jag kände Per (Kasperi) litegrann sedan innan och hade träffat Andreas (Neuman) en gång, men egentligen kände jag nog inte riktigt någon av de andra sedan tidigare och åkte väl ner ganska själv. Det var en lite konstig situation att slängas in i ett hus med sju andra som man inte känner, men det var aldrig några problem. Man anpassar sig ganska snabbt och vi kom alla väldigt nära varandra.

Hur var rullstolshinderbanan som ni tävlade i?

– Jag har väldigt lite erfarenhet av rullstolen jämfört med de andra och lär mig fortfarande varje dag i vardagen. Vi fick öva lite i banan innan tävlingen och då ramlade jag både ur och med rullstolen flera gånger. Så jag var otroligt nervös innan själva tävlingen. Men när det var min tur kom jag snabbt in i tävlingsbubblan och fick fullt fokus, då släppte all nervositet. Trots tiden jag fick är jag otroligt glad, för varken jag eller någon av de andra trodde nog att jag skulle klara den.

Vad det någon som imponerade extra mycket på dig?

– Man blir imponerad av allihopa. Alla har gått igenom så olika saker, det är inte så att vi bara imponerar på tittarna som egentligen bara får se den lilla delen som visas på tv. Alla blev nog imponerade av varandra, genom hela inspelningen.

Tar du med dig någonting speciellt från inspelningen?

– Jag tar med mig allt som man fått höra och lära sig om alla personerna. Vi har bra kontakt med varandra och försöker att träffas. Men jag kom väldigt nära Rebecka (Sternisa Bellander) som jag har fått en fantastisk vän i.


Läs mer:

Niclas Rodhborn om sin dag i Vinnarskallar

Watz ambulansfärd efter första tävlingen i Vinnarskallar 

Se när Marit chockar de andra deltagarna

Ebba Einarsson berörde de andra deltagarna till tårar

Nyhetsarkiv