Anna Beck kör Cykelvasan tillsammans med Jysk.

juli 17, 2019 - 12:36 e m

Anna Beck kör Cykelvasan med Jysk: “Helt fantastiskt”

För andra året genomför JYSK Cykelvasan till förmån för Parasporten. I år med förstärkning från den flerfaldiga VM medaljören, paracyklisten Anna Beck.

Cykelvasan blir också starten på en större satsning mellan JYSK och Parasport Sverige med mål att ge de svenska Paralympierna bästa möjliga förutsättningar inför Paralympics i Tokyo 2020.
– I vår kontakt med parasporten har vi förstått att många av våra största parasports-stjärnor gör enorma uppoffringar för att kunna nå sin paralympiska dröm. De har inte samma ekonomiska förutsättningar som olympierna. Ändå gör de otroliga bragder under de stora mästerskapen. Med det här årets kampanjer och Cykelvasan hoppas vi kunna hjälpa till att göra förutsättningarna lite bättre, säger Johan Sjödin, vd för JYSK Sverige i ett pressmeddelande.

Förra året genomförde 15 av JYSK:s medarbetare Cykelvasan. För varje minut varje enskild medarbetare spenderade i spåret skänkte företaget tio kronor till Parasport Sverige. Det samma gäller för årets cykling men i år har teamet fått förstärkning i form av Anna Beck, flerfaldig VM-guldmedaljör inom paracykel.
– Att få chansen att cykla tillsammans med JYSK är verkligen helt fantastiskt! Jag tävlar för Sverige i just paracykel så det är ju onekligen en favoritgren. JYSK är sponsor och samlar in betydelsefulla pengar till Parasporten bland annat under Cykelvasan. Jag ser mycket fram emot en dag med “I fäders spår” och ”för framtids segrar” i dubbel bemärkelse, säger hon.

JYSK har sponsrat Parasport Sverige sedan 2007. Samarbetet har under åren bidragit till att JYSK fått vara med och firat mängder av framgångar och medaljer. Inför Paralympics i Tokyo 2020 vill JYSK därför ge tillbaka genom att uppmärksamma och stötta paralympierna i sina kanaler.
– Vi och våra kunder kommer att följa paralympiernas uppladdning inför spelen i Tokyo. Vi kommer också att ha olika säljkampanjer under året där en del av intäkterna från försäljningen går till den paralympiska satsningen, säger Johan Sjödin, vd för JYSK Sverige.

Nyhetsarkiv