mars 13, 2018 - 2:00 e m

Aaron körde ut i tuffa förhållanden

Nästan hälften av startfältet körde ut i under superkombinationen, dessvärre var Aaron Lindström en av dem. ”Jag blev helt ställd”

Aaron Lindström gjorde sin andra start under Paralympics när han ställde upp i superkombinationen. I extremt tuffa och mjuka förhållanden var det stora delar av startfältet som redan försvann i Super G-delen. Ett åk som Aaron lyckades ta sig ner igenom och placerade sig som 17:e man inför slalomen. Där han satsade allt. Något som dessvärre resulterade i en uråkning.

Jag blev helt ställd. Jag kommer inte ihåg så mycket från åket, jag får analysera det här i efterhand.

Hur ser du på att inte få ett helt åk inför kommande tävlingar?
– Jag har kört den här backen förut så jag vet hur den går så jag har koll på den inför fortsättningen.

Arron tävlar redan under onsdagen igen då det är storslalom på schemat. Första åket är vid cirka 10.00 och andra åket runt 12.30.

Nyhetsarkiv